Creează cont Tel: 0724 624 758

CADEREA PARULUI

Data: 14 Decembrie 2015

Caderea parului

 
La femei, caderea parului dupa nastere ,este inevitabila
 
La pubertate, parul devine din ce in ce mai gras sub efectul afluxului hormonilor androgeni, precursorii estrogenilor. Dupa o nastere, caderea parului la femei este inevitabila, din cauza fluxului important de hormoni din perioada nasterii si a alaptarii.
In general, aceasta faza de cadere a parului dispare dupa doua-trei luni, odata cu reluarea ciclului pilos. In schimb, in timpul sarcinii, parul este stralucitor si puternic, asta deoarece parul se afla in faza de repaos.
 
La menopauza ,firul de par se subtiaza
 
La menopauza, parul devine din ce in ce mai subtire, din ce in ce mai fragil, devine uscat si tern, podoaba capilara isi pierde stralucirea si volumul. De aceea, iti recomandam sa apelezi la un tratament impotriva caderii parului care va rezolva aceasta problema si va contribui la regenerarea parului.
 
Daca parul va cade foarte mult mergeti la medic 
 
In cazul femeii, caderea parului este intotdeauna tranzitorie si reversibila. Fenomenul devine ingrijorator la una din trei femei. In acest caz, femeia trebuie sa consulte un medic de specialitate care va determina factorii ce au dus la caderea parului.
 
Industria tratamentelor pentru caderea parului este din ce in ce mai infloritoare pe an ce trece, devenind una din cele mai profitabile ale epocii noastre.
 
Printre tratamentele generale impotriva caderii parului, se recomanda Vitamine din grupa B,  acizi aminati, care intervin in formarea keratinei, fie produse pe baza de Colagen atat intern cat si extern  , produse naturiste care incetinesc caderea parului si stimuleaza cresterea parului.
 
Impotriva caderii parului mai exista si o multime de lotiuni si sampoane insa rezultatele acestora sunt variabile. Mastile pentru par, cele realizate din ingrediente naturale in special, vor hrani foliculii pilosi si vor contribui la regenerarea parului, impiedicand caderea acestuia.
 
Consumati ceai verde
 
In urma unor cercetari amanuntite, s-a dovedit ca ceaiul verde, mai precis anumite substante din compozitia acestuia inhiba acea enzima care transforma testosteronul intr-o substanta care ataca parul. Consumul de ceai verde ar putea intrerupe lantul hormonal care accelereaza caderea parului.
 
Unii specialisti sustin ca ceaiul de urzica impiedica caderea parului. Efectul produs de ceaiul de urzica este similar celui produs de ceaiul verde. 

Comandati in magazinul nostru produse si tratamente pentru par cu livrare in toata tara.
 
 
 
 
CHELSTOP 200ml HOFIGAL
   
 
LOTIUNE REPARATOARE PAR DEGRADAT BIO KERATIN 100ML GENMAR
 
 
HYPER-PAR 60cps HYPERICUM
 
 
 
 
     

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
  • Nici un comentariu pănă acum

ARTICOLE BLOG

Sus