Creează cont Tel: 0724 624 758

ULEIURILE ESENTIALE

Data: 29 Noiembrie 2015

 

Uleiurile esentiale

Natura ne ofera aceste uleiuri minunate pentru a ne bucura de savoarea si de aroma lor dar si pentru a le folosi pentru frumusetea si pentru sanatatea noastra.
 
Uleiurile esentiale sunt cea mai pura concentratie  de plante. Toate virtutile terapeutice ale acestora sunt condensate aici si sunt disponibile imediat. Toate civilizatiile au profitat si profita de beneficiile lor pentru a se trata, vindeca dar si pentru a se infrumuseta.  
 
Aromaterapia foloseste uleiurile esentiale pentru a trata diferite probeleme precum raceala, durerile de cap sau durerile musculare. Dar in afara de acestea, uleiurile esentiale sunt niste adevarati aliati pentru viata de zi cu zi.
 
Uleiurile esentiale sunt niste activatori ai unei stari de bine. Mirosurile lor sunt un balsam pentru inima si virturile fiecaruia dintre ele sunt foarte bune pentru corp.
 
Fiecare ulei esential are in compozirie propriile sale virtuti. Folosirea lor trebuie sa se face insa cu precautie si fiecare indica modul in care trebuie sa fie folosit.
 
Iata cateva virtuti:
-antibacteriene. Foarte multe uleiuri lupta contra bacteriilor.
- antibiotice pentru a lupta contra infectiilor interne.
- anti-durere pentru a lupta contra inflamatiilor si durerilor.
- digestive pentru a ameliora tranzitul.
- sedative pentru a reduce stresul.
 
Daca vrei sa te relaxezi te poti baza pe uleiurile esentiale de portocala dulce, de lavanda sau de bergamota. Asta mai ales vara. Iarna insa il poti privilegia si pe cel de eucalipt.
 
Daca vrei sa le folosesti pentru piele, trebuie sa stii ca nu se pot folosi decat in amestec cu un ulei vegetal. De exemplu poti folosi un ulei de migdale dulciulei de jojobaulei de macadamia sau de argan.
 
Beneficiile uleiurilor esentiale nu se limiteaza doar la folosirea lor pentru caile respiratorii sau sau pentru piele. Se pot folosi pe cale olfactiva- se pot difuza, se pot respira, pe cale interna sau cutanata prin masaje, comprese sau bai. 
Poti profita de benficiile lor preparand un decoct, le poti inhala sau le poti incorpora in felurile de mancare.
 
Sa ai o intreaga farmacie la indemana lor este acum posibil prin intermediul lor.
 
Cumpara din magazin online naturist Probiolife.ro, uleiuri esentiale cu livrare in toata tara.
 
 
ULEI ESENTIAL DE PORTOCALE 10ML
 
 
ULEI ESENTIAL DE CEDRU DE HIMALAYA 10ML
 
 
ULEI ESENTIAL DE EUCALIPT 10ML
 
   

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
  • Nici un comentariu pănă acum

ARTICOLE BLOG

Sus