Creează cont Tel: 0724 624 758

GOJI- CUM IL CONSUMAM

Data: 30 Ianuarie 2016

GOJI- CUM IL CONSUMAM

Goji este un fruct mic originar din Tibet cu o forma care se aseamana cu cea a unei cirese alungite si cu o savoare usor dulce. Fructul Goji se consuma deja in Asia de foarte mult timp si este celebru mai ales pentru proprietatile sale anti-imbatranire si pentru puterile sale curative. Un fruct care incepe sa devina incet-incet foarte cunoscut si in Occident. In cultura tibetana, consumul de fructe goji este sinonim cu longevitate. Medicina traditionala chinezeaza foloseste si ea fructul Goji de foarte mult timp pentru a trata foarte multe probleme.

 
Fructul Goji este un super aliment. Mai concret, Goji face parte din cele mai nutritive alimente de pe glob. Fructele contin 18 aminoacizi, 21oligo-elemente, vitamine, acizi grasi si numerosi alti nutrienti. Fructul Goji contine de trei ori mai multa Vitamina C decat portocalele.
 
Goji are 1001 virtuti. Printre numeroasele virtuti care i se atribuie, fructul Goji se remarca in primul rand prin puternicile sale capacitate antioxidante.
 
In plus, Goji mai are urmatoarele virtuti:
-        poate mari energia si rezistenta mai ales datorita actiunii vitaminelor.
-        poate stimula secretia de hormoni.
-        fructul Goji regleaza colesterolul.
-        fructele Goji pot imbunatati memoria si ajuta mentinerea unui bun nivel de zahar in sange,
-        in plus, Goji poate sa hraneasca oasele, muschii dar si ochii si inima.
-        fructul Goji favorizeaza o buna presiune sanguina, diminueaza stresul si anxieteta.
 
Trebuie sa mai tii cont de un lucru. Sucul de goji este cea mai populara forma de a consuma acest fruct minunat. Se poate consuma in mod frecvent pentru a imbunatati starea de sanatate. Este cel care poate intari inima si care poate regla ritmul cardiac. Te ajuta si sa lupti impotriva insomniei si ajuta memoria. Este si un puternic hormon pentru a lupta impotriva imbatranirii datorita nivelului sau de polizaharide. 
Goji fructe uscate sau Goji suc poate fi cumparat  din magazinul naturist online www.probiolife.ro cu livrare  la domiciliu.
 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
  • Nici un comentariu pănă acum

ARTICOLE BLOG

Sus